Istoria clubului

https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/a-doua.png

2021
UN START PLIN DE SPERANȚĂ

Acest club a luat naștere din dorința sportivilor noștri, Cătălin, Eduard și Cosmin. Cătălin a practicat baseball-ul de pasiune în perioada 2013-2014 când niște americani au avut niște inițiative la Cluj. Eduard s-a mutat de curând în oraș pentru a dezvolta baseball-ul, iar Cosmin era mutat de ceva timp la Cluj și de asemenea a fost jucător în trecut la echipa din Tg. Neamț.

Eduard a venit special în Cluj pentru a avea un impact foarte mare în acest sport și pentru a-i pune bazele solide atât în Cluj, cât și la nivel național construind primul teren de baseball din țară, dar și aducând aici turneele naționale, europene, cât și cele internaționale. Speranța acestuia este să creeze o comunitate prin care baseball-ul și softball-ul să devină sporturi care să aducă valoare în viețile românilor.
https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/3-scaled.jpg

SPORTIVITATE

https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/Vlad.jpg

PASIUNE

https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/4-scaled.jpg

CURIOZITATE

https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/7-scaled.jpg

ATENȚIE

EAGLES CLUJ BASEBALL & SOFTBALL

https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/David-FINAL.png
https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/ed-andr.png

EAGLES CLUJ

Operăm într-un mod eficient prin care îmbinăm sportul, cu utilul și plăcutul. Promovăm calitățile esențiale și punem pe primul loc studiile. Ne dorim ca fiecare copil să fie pasionat de sport, dar în același timp ne dorim ca fiecare sportiv să fie un om cultivat de aceea promovăm educația și credem că este prioritară în viața fiecărui copil.

Sportul va deveni ulterior pe parcursul vieții o pasiune pentru unii, iar pentru alții cei mai implicați, un stil de viață. Pentru unii copii acest sport va rămâne o plăcere, iar pentru alții va deveni un sport prin care să își câștige existența dacă vor munci din greu să ajungă în campionatele cu cel mai înalt nivel din lume.

DESPRE EAGLES CLUJ

Logo mic png

Suntem un club privat care pune la dispoziție clujenilor posibilitatea de a practica un sport îndrăgit de milioane de oameni.

ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV EAGLES CLUJ

Banca Transilvania:

RO81BTRLRONCRT0621667901

Antrenor: Eduard Pîrvu

0759915870

© 2022 Eagles Cluj