https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/cov.jpg

PÎRVU
EDUARD

Jucător - Antrenor
Antrenorul nostru, Eduard Pîrvu cu vârsta de 27 de ani, este un jucător activ, practicând acest sport de peste 20 de ani câștigând zeci de premii naționale, dar și internaționale. Primul impact al lui Eduard în baseball-ul european a fost în 2013 fiind selectat într-o tabără de tinere talente în urma unor probe. Tabăra se numea MLB European Academy, o tabără unde cei mai de top 50 de sportivi din Europa erau selectați să participe. Selecțiile erau făcute de foști jucători din liga mare americană MLB ( Major League Baseball ), dar și de diferiți scouteri.
Eduard a mai fost selectat încă o dată și anul următor la aceeași tabără confirmând că nu a fost o alegere la întâmplare de către americani. În următorii ani, a fost parte mereu din echipa națională a României și a avut mereu un impact în ea. De asemenea a fost selectat și pentru a juca în echipa de tineret a Europei la campionatul de tinere talente din Asia în 2016 jucând contra echipe ca Japonia, Coreea, Taiwan. El devenind la finalul turneului unul din cei mai buni aruncători ai echipei cu o ERA de 1.50 și 12 inning-uri aruncate, iar la un meci contra lui Coreea a aruncat chiar 7 inning-uri, primind și premiul de MVP al partidei.
Eduard a jucat ulterior în unul din cele mai bune campionate de baseball din Europa, în Italia, pentru Parma Clima și Rangers Redipuglia. Deși a mers în trecut cu baseball-ul în Italia la o vârstă fragedă de 13 ani la un turneu de copii unde a putut și să privească meciurile celor din prima ligă, uimit fiind de nivelul lor, nu avea niciodată vreo idee că va ajunge să joace într-o zi în aceeași ligă.
Eduard a terminat studiile universitare la UNEFS Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti unde a obținut licența de antrenor de baseball.
Experiența acumulată în foarte multe țări în urma jocurilor și situațiilor întâlnite, vă poate oferi siguranța că veți înscrie copilul dumneavoastră nu doar la un sport care este tratat cu seriozitate, profesionalism și bunăstare, ci la un mod de viață prin care copiii învață să devină un coechipier, un prieten, un ajutor și un pionier în această societate.

DESPRE EAGLES CLUJ

Logo mic png

Suntem un club privat care pune la dispoziție clujenilor posibilitatea de a practica un sport îndrăgit de milioane de oameni.

ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV EAGLES CLUJ

Banca Transilvania:

RO81BTRLRONCRT0621667901

Antrenor: Eduard Pîrvu

0759915870

© 2022 Eagles Cluj