Despre noi

EAGLES CLUJ
VIZIUNE

Viziunea noastră este să facem baseball-ul disponibil în județul Cluj pentru toată lumea: copilului de 4 ani care întâlnește acest sport pentru prima dată, adolescentului sau adultului atletic căruia îi place să joace jocuri regulate competitive împotriva altor cluburi, jucătorului ambițios care caută să-și reprezinte țara în competițiile internaționale de baseball și chiar pasionatului de baseball în vârstă de peste 30 de ani care vrea doar să continue să joace de distracție!

Oferim oportunitatea jucătorilor să:
1. Învețe fundamentele jocului de baseball - lovirea, aruncarea și prinderea;
2. Participe în mod regulat la antrenamente și jocuri competitive;
3. Îmbunătățească abilitățile personale, mentale și fizice prin jocul în sine, dar și în jurul său;
4. Progres în baseball-ul competitiv de la Liga Mică până la cea mai avansată ligă pentru adulți din țară, cu oportunități pentru copii, adolescenți, studenți și adulți de orice vârstă.

Baseball-ul oferă o oportunitate distractivă și captivantă de a se dezvolta condiția fizică, coordonarea dintre mâini și ochi, abilitățile atletice și ne angajăm să sprijinim pe fiecare dintre jucătorii noștri în dezvoltarea lor.

La fel de importantă pentru noi este dezvoltarea abilităților personale, de lucru în echipă și de leadership pe care jucătorii noștri le vor putea folosi de-a lungul vieții. Fie în antrenament, în timpul jocurilor sau la un turneu național. Stabilim un standard înalt de sportivitate pentru jucătorii noștri și îi încurajăm să fie drept modele în ceea ce privește integritatea lor personală, respectul și grija față de ceilalți, simțul responsabilității și autocontrolului atât pe diamant(teren), cât și în afara acestuia.

Dorința cea mai mare este să dezvoltăm sportivi de performanță care să ajungă în cele mai bune campionate de baseball și softball din lume și să reprezinte cu mândrie țara noastră și orașul de unde au plecat. Ne dorim să avem primii sportivi români care vor ajunge să joace în MLB (Liga Majoră de Baseball - cea mai puternică ligă de baseball din lume).

AFLAȚI MAI MULTEDESPRE EAGLES CLUJ

Clubul oferă copiilor oportunitatea de a învăța și de a dezvolta abilități pentru baseball.

Suntem un club privat care pune la dispoziție clujenilor posibilitatea de a practica un sport foarte cunoscut în întreaga lume, în special în Statele Unite ale Americii.

https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/covee-scaled.jpg

ANTRENORUL NOSTRU

https://eaglescluj.ro/wp-content/uploads/2021/11/EU-640x640.jpg

EDUARD PÎRVU

Eduard are vârsta de 27 de ani și practică baseball-ul de la vârsta de 6 ani jumătate. Acesta a jucat atât la nivel național, cât și internațional acumulând premii semnificative pentru un jucător român.

DESPRE EAGLES CLUJ

Logo mic png

Suntem un club privat care pune la dispoziție clujenilor posibilitatea de a practica un sport îndrăgit de milioane de oameni.

ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV EAGLES CLUJ

Banca Transilvania:

RO81BTRLRONCRT0621667901

Antrenor: Eduard Pîrvu

0759915870

© 2022 Eagles Cluj